Bandenwissel

Tijd voor de Zomerbanden.

Zodra de temperaturen boven de 7 graden gaan komen is het tijd om uw winterbanden weer te wisselen met uw zomerbanden. De werking van uw winterband is namelijk niet meer optimaal boven de 7 graden.Voordelen zomerbanden in de lente en zomer

Als je zomerbanden gebruikt waarvoor ze gemaakt zijn bieden ze veel voordelen, hieronder staan de belangrijkste voordelen van zomerbanden:

  • Zomerbanden zijn goedkoper
  • Zomerbanden slijten minder snel
  • Zomerbanden geven optimale grip bij temperaturen boven de 7 graden
  • Zomerbanden hebben een lagere rolweerstand en besparen daardoor brandstof

Tijd dus om een afspraak te maken bij Vakgarage van Nieuwenhoven.

http://www.autonieuwenhoven.nl/::_Werkplaats/::_Afspraak_maken/33/reserveren.html

Wil u liever telefonisch een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook op 0495-631462.

Tevens zijn er mogelijkheden bij ons voor bandenopslag. Indien u uw banden bij ons aanschaft is dit zelfs gratis. Informeer naar de mogelijkheden.

 

 

 

Vakgarage van Nieuwenhoven is de bandenspecialist voor weert, nederweert, ospel, leveroy, stramproy, limburg en oost Brabant. Persoonlijk advies over de beste band voor uw auto. Wij leveren, verkopen, monteren, repareren en balanceren alle soorten banden. Zowel zomerbanden, winterbanden, all weather banden, fietsbanden en scooterbanden. Wij leveren hoge kwaliteit tegen een scherpe bandenprijs. U kunt bij ons terecht voor de a-merken zoals Michelin, bridgestone, vredestein, continental, etc.