:: Onderhoud en Reparatie

Als klant van Autobedrijf van Nieuwenhoven heeft u altijd de aangename zekerheid dat er een professionele organisatie achter u en uw auto staat. We bieden u een compleet pakket dienstverlening zodat u altijd en overal zorgeloos kunt rijden. Een kort overzicht.

Regulier Onderhoud

"Voorkomen is beter dan genezen"

Regulier onderhoud aan uw auto is van groot belang. Wie zijn auto regelmatig laat controleren, verkleint de kans op pech en begeeft zich onder veilige rij omstandigheden. Om uw auto in de juiste conditie te houden adviseren wij regelmatige controle en regulier onderhoud. Hierdoor kunnen vaak defecten in een vroeg stadium worden herkend en verholpen, hierdoor kunnen onnodig grote en dure reparaties worden voorkomen.

U kunt bij ons terecht voor grote- en kleine beurt voor alle merken auto's. Maar ook voor seizoensgebonden veiligheidscontroles (Wintercheck, Vakantiecheck). Verder is het mogelijk om aangepast onderhoud te laten uitvoeren indien u bijv. extreem weinig kilometers maakt of uw auto lange tijd stil heeft gestaan. Onze medewerkers kunnen u een passend advies geven, rekening houdend met voorgeschreven onderhoudsinterval, kilometrage en uw persoonlijke wensen.

APK-keuring

De APK staat voor algemene periodieke keuring. De APK-Keuring is door de overheid ingevoerd om te controleren of uw auto nog verkeersveilig is, op de juiste manier staat geregistreerd en voldoet aan de milieunormen. De APK-Keuring is wettelijk verplicht, maar is wel slechts een momentopname. Wanneer uw auto "APK-goedgekeurd" is, wil dat niet zeggen dat uw auto de rest van het jaar veilig blijft rijden om mee te rijden. Regelmatig onderhoud blijft slim.

Indien u uw APK-keuring bij ons combineert met een grote onderhoudsbeurt is de APK-Keuring Gratis. Zorg ervoor dat uw auto op tijd wordt gekeurd voor de APK en neem uw kentekenbewijs mee wanneer u uw auto wegbrengt. Na de keuring krijgt u een keuringsrapport. Bewaar dit keuringsrapport goed, zelfs als uw auto is afgekeurd. U moet het rapport van de APK-Keuring namelijk bij u hebben tijdens het rijden!

Reparatie

Heeft uw auto een reparatie nodig? Dan bent u bij Autobedrijf van Nieuwenhoven aan het juiste adres. Wij repareren uw auto deskundig en zorgen ervoor dat kapotte onderdelen vervangen worden door het beste alternatief. Wij maken uitsluitend gebruik van originele- en A-kwaliteit onderdelen die specifiek voor uw auto bestemd zijn. Door onze samenwerking met Vakgarage worden wij op alle mogelijke manieren ondersteund om alle merken en typen auto's te onderhouden en repareren. Bovendien zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk geholpen wordt. Met de vakkennis en ervaring van onze monteurs weet u zeker dat uw auto bij ons in de beste handen is. 

Onderdelen

Wij monteren bij het onderhoud en reparaties enkel 1e kwaliteit onderdelen! De onderdelenmerken zijn bijna altijd afkomstig van OEM-leveranciers. Deze afkorting staat voor Original Equipment Manufacturer. Onderdelenmerken die wij monteren zoals o.a. Bosch, Brembo, Gates, Michelin, Monroe, NGK, SKF, Valeo en VDO worden ook standaard vanuit de fabriek in de auto gemonteerd.

Wij maken van tevoren een prijsopgave van de reparatie. Indien wij tijdens de reparatie nog op onverwachte zaken stuiten, brengen wij u daarvan op de hoogte. Op deze manier komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

Vervangend vervoer

Indien u een afspraak maakt voor onderhoud of reparatie is het mogelijk om gebruik te maken van vervangend vervoer. Wij bieden u een aantal mogelijkheden:

  • E-Bike (Gratis)
  • Elektrische scooter
  • Auto
Wij raden u aan het vervangend vervoer gelijktijdig met de afspraak te reserveren i.v.m. beschikbaarheid.

Natuurlijk is het ook mogelijk om te wachten in onze koffiecorner. Hier kunt u op uw gemak onder het genot van een kopje koffie of thee een boekje of krantje lezen. Bovendien kunt u gebruik maken van onze gratis WIFI-verbinding. Makkelijk als u tijdens het wachten ook nog op afstand wilt werken.