:: Autobanden

Als merkonafhankelijke bandenspecialist adviseren wij u graag over de juiste banden. Ons advies is merkonafhankelijk en dát maakt ons uniek. Het sleutelwoord bij banden is VEILIGHEID, ze vormen immers het enige contact met de weg. Daarnaast moeten banden voldoen aan comfort, stabiliteit, wendbaarheid en grip.De juiste autoband voor u

Autobedrijf van Nieuwenhoven biedt als merkonafhankelijk bandenspecialist u een buitengewoon breed assortiment van kwaliteits- en huismerkbanden en bandenservices. Wij voeren een zeer breed totaalpakket zomer- en winterbanden voor personenwagens, 4x4/SUV, bestelwagens en caravan/aanhangwagens en zijn gespecialiseerd in high performance banden.

Een greep uit de merken die wij voeren: Bridgestone, Continental, Michelin, Pirelli, Goodyear, Viking, Apollo, Vredestein, Dunlop, Maxxis, Fulda, Kleber en Firestone.

Buiten het leveren en monteren van banden leveren wij een uitgebreid pakket aan bandenservices zoals balanceren, uitlijnen, repareren lekke banden en bandenwissel.

Autobanden Opslag

Bovendien bieden wij een unieke service aan. Indien u als klant winterbanden of zomerbanden bij ons aanschaft verzorgen wij de opslag van uw banden gratis. U hoeft dan nooit meer te slepen met uw zomer- of winterbanden. U betaalt allen de wissel van de wielen.

Winterbanden

Voor meer informatie over de voordelen van winterbanden klink op onderstaande link:

http://www.autonieuwenhoven.nl/site/nwsid,68/nieuwsitem.html