:: Verzekering


Bovag Autoverzekering

Uw trotse bezit wilt u goed verzekeren. De Bovag Autoverzekering is de beste verzekering voor uw auto. Neem bijvoorbeeld de aanschafwaarderegeling. Wordt uw auto gestolen of total loss verklaard, dan ontvangt u niet de dagwaarde, maar wordt de aanschafprijs van uw auto vergoedt. Dat verschil loopt al snel in de duizenden euro’s. Kortom: van Eu. 10.000,- gekocht is voor Eu. 10.000,- verzekerd!

Geen gedoe bij schade

Een schade is al vervelend genoeg, dus u wilt goed geholpen worden bij de reparatie. Met de Bovag Autoverzekering levert u simpelweg uw sleutels in bij Autobedrijf van Nieuwenhoven en alles wordt verder geregeld. Uw auto wordt gerepareerd met uitsluitend nieuwe onderdelen en de afhandeling vindt rechtstreeks met de verzekeringsmaatschappij plaats. U blijft ondertussen mobiel met een gratis vervangende auto gedurende de gehele reparatieperiode.

Geen kleine lettertjes

Met Bovag Autoverzekering weet u vooraf zeker dat er geen onverwachte tegenvallers komen. Zo zijn in de fabriek gemonteerde accessoires onbeperkt meeverzekerd en wordt een (ruit)schade gerepareerd zonder eigen risico. Bent u niet tevreden over de Bovag Autoverzekering? Dan kunt u dagelijks opzeggen zonder opzegtermijn. Geen verplichting om te blijven als u dat niet wilt, dat is ook de zekerheid van Bovag. En dit alles tegen een verrassend scherpe premie!

Altijd een passend aanbod

Een autoverzekering bestaat altijd minimaal uit een WA (Wettelijke Aansprakelijkheid) dekking, dit is wettelijk verplicht. De verzekering biedt dekking voor schade die je aan een ander toebrengt. Daarnaast is het mogelijk om een voertuig casco te verzekeren.

Naast een WA verzekering kunt u kiezen uit een:

WA + Beperkt Casco en drie verschillende WA + Volledig Casco varianten namelijk:

  • Volledig Casco Compact ( De goedkoopste keuze)
  • Volledig Casco Comfort ( De veilige keuze)
  • Volledig Casco Compleet ( De Beste Keuze)

Naast de hoofddekkingen kunt u zich aanvullend verzekeren voor extra zekerheid zoals een Schadeverzekering voor inzittenden, Ongevallenverzekering voor inzittenden en Rechtsbijstand.

Voor meer informatie en een offerte klik op onderstaande link. 

http://ib.adnxs.com/ttj?id=3729629&cb=[CACHEBUSTER]&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]