:: Occasions

Bent u op zoek naar een mooie gebruikte auto waar u nog jaren plezier aan heeft? Vindt u persoonlijk contact en een goed advies belangrijk? Kiest u voor zekerheid en service? Dan vindt u bij Autobedrijf van Nieuwenhoven de auto die bij u past. In onze showroom in Nederweert vindt u een mooie collectie aan (jong) gebruikte auto’s.


Zoekopdracht op wens

Staat uw auto er niet tussen en geeft u toch de voorkeur aan een auto met de “Van Nieuwenhoven-service” dan gaan wij voor u op zoek. U omschrijft uw wensen en eisenpakket en wij gaan voor u aan de slag. Tussentijds bespreken wij met u de mogelijkheden tot we de juiste auto gevonden hebben.

De zekerheid van een Occasion van Autobedrijf van Nieuwenhoven

Autobedrijf van Nieuwenhoven werkt met een All-In prijs. Dit betekent dat de prijs die op de auto staat de totaalprijs incl. beurt, APK, cleanen binnen- en buitenzijde, garantie, Pechhulp en Eu. 25,00 brandstof is. Geen onverwachte meerprijzen voor aflever- of garantiepakketten. U heeft immers een mooie occasion gekocht waar Autobedrijf van Nieuwenhoven voor instaat. Deze occasion wordt in optimale conditie afgeleverd. Zo is de auto op 120 punten gecontroleerd. Dit geldt ook voor de onderhoudshistorie en de kilometerstand.