:: Auto's importeren

Bij Autobedrijf van Nieuwenhoven besteden wij veel zorg aan het samenstellen van een mooi assortiment jonge, kwalitatief hoogwaardige occasions. Dit gebeurt door inruil van auto’s maar ook door het actief bijkopen van met name jonge auto’s. Voor het bijkopen van auto’s maken wij gebruik van diverse kanalen in zowel binnen- als buitenland.
De auto’s uit het buitenland worden uitvoerig gecontroleerd zowel technisch, kilometerstanden en onderhoudsgeschiedenis. Veel van deze geďmporteerde jonge auto’s vallen nog onder de fabrieksgarantie. Deze garantie is Europees en wordt daarom in Nederland overgenomen.

De geďmporteerde auto’s die wij aanbieden zijn compleet incl. de benodigde importprocedures. Zij zijn dus allemaal voorzien van een nieuw kenteken. Zodra deze auto’s in onze showroom staan zijn ze vaak nauwelijks van nieuw te onderscheiden, behalve de prijs dan.

Bent u van plan om zelf een auto in het buitenland te kopen? Maar heeft u geen ervaring met het importeren van een auto? Dan kunnen wij u daarbij helpen. Het importproces is immers niet eenvoudig. Uw auto moet gekeurd worden door het RDW en u moet rest BPM betalen. De hulp die wij u kunnen bieden kan variëren van alleen het papierwerk (transport, keuringen, etc. doet u zelf) tot het volledig ontzorgen. Wij regelen dan voor u het gehele proces van transport tot keuring tot papierwerk tot uiteindelijk de tenaamstelling. Informeer naar de mogelijkheden en de bijbehorende kosten.