:: Tankstation

 

 

 

 

 

Texaco Van Nieuwenhoven wordt Total van Nieuwenhoven.

Vanaf 1 juli wordt ons Texaco tankstation omgekleurd naar Total. De werkzaamheden en technische aanpassingen kunnen enige hinder veroorzaken. Wij proberen die tot een minimum te beperken.

Bij Total van Nieuwenhoven kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week tanken tegen zeer scherpe tarieven. Bovendien profiteert u van de hoge kwaliteit van een A-merk brandstof.

Volledig onbemand

Dit houdt in dat er geen personeel meer aanwezig is op het tankstation. U tankt volledig zelf. Ook het afrekenen gebeurt vooraf aan de tankpaal en niet meer achteraf in een shop bij een medewerker.

Omdat het tankstation onderdeel is van het achterliggende autobedrijf is het natuurlijk altijd mogelijk om even binnen te lopen als u vragen heeft, er problemen zijn of als u even uitleg nodig heeft.

Tankpaal met betaalautomaat

Op het tankeiland staat een tankpaal met betaalautomaat. Hier kunt u betalen met o.a. pin/bankpas, creditcard en Totalkaart. De betaalautomaat voldoet aan alle eisen m.b.t. het "veilig pinnen".

Alvorens u kunt tanken, moet u eerst de stappen aan de tankpaal doorlopen. U voert uw betaalpas in en vervolgens helpt de computer u in stappen door het proces heen. U voert o.a. u pincode in, de brandstofsoort en aan welke pomp u wilt tanken. Pas als de computer aangeeft dat u kunt tanken, wordt de pomp vrijgegeven en kunt u ook daadwerkelijk tanken. Als u klaar bent met tanken en het tankpistool terug hangt in de pomp wordt de tankbeurt afgesloten en het bedrag definitief van uw rekening afgeschreven. Als u een kwitantie wilt, loopt u terug naar de tankpaal drukt op de afbeelding van het bonnetje en vervolgens op het nummer van de pomp waaraan u getankt heeft en de kwitantie wordt geprint.

Scherpe tarieven

Als klant profiteert u van onze scherpe tarieven in combinatie met een A-merk brandstof. Deze scherpe tarieven zijn mogelijk omdat wij geen kosten hebben van bedienend personeel en geen spaarsysteem hanteren maar de korting voor elke klant rechtstreeks verwerken in de literprijzen.

Lokaalkaart

Alleen zakelijke klanten bieden wij als extra service, de mogelijkheid om te tanken middels een lokaalkaart. Via deze kaart tankt de klant op rekening en krijgt periodiek een factuur met een specificatie van alle getankte bedragen evt. uitgesplitst per tankkaart. Vervolgens worden de factuurbedragen automatisch geďncasseerd middels een automatische incasso. Op deze manier kan de klant het overzicht makkelijk verwerken in zijn administratie en heeft hij een compleet overzicht voor de belastingdienst. De Totalkaart kunt u aanvragen bij Autobedrijf van Nieuwenhoven.

Mocht u in het bezit zijn van een Texaco/Nijol kaart en wilt u deze om laten zetten naar een Totalkaart of heeft u interesse in een Totalkaart stuur dan een mailtje naar cards.nl@total..com

Aangepaste tijden LPG pomp

In verband met veiligheid gelden voor de LPG pomp aangepaste openingstijden. Deze zijn van 6.00u.-21.30u.