:: Over ons

 

Al ruim 40 jaar is Autobedrijf van Nieuwenhoven een vertrouwd adres in de regio Weert voor de aankoop van een auto tot en met het onderhouden ervan. Door de jaren heen is er veel veranderd binnen het bedrijf, behalve het adres. Oprichter Bert van Nieuwenhoven startte zijn bedrijf in 1970 aan Eind 12b en dat is de plek waar u ons nog steeds kunt vinden.

Samen met zijn broer, Jac van Nieuwenhoven, heeft hij het bedrijf opgebouwd. Na de merken Simca en Mazda vertegenwoordigd te hebben, werden ze in 1992, na een grootscheepse verbouwing, officieel dealer van het merk Nissan. Het bedrijf is van een kleine garage uitgegroeid naar een ruim opgezet en modern autobedrijf met showroom, werkplaats en tankstation. In 2008 vond er een wisseling van de wacht plaats. Jac van Nieuwenhoven heeft zich teruggetrokken uit het bedrijf. En daar is een jongere generatie voor in de plaats gekomen. Tot 2016 heeft Bert het bedrijf samen met zoon Bart en dochter Caroline geleid. Waarna ook hij een stap terug heeft gedaan. Bart en Caroline leiden het bedrijf nu samen en worden ondersteund door een enthousiast team medewerkers. 

In de afgelopen jaren is er veel veranderd. Eind 2010 hebben ze de stap gezet van officieel dealer van Nissan naar Specialist in Nissan. In juni 2012 hebben zij met hun groene label Green2Go Electric Mobility een eerste stap gezet op het gebied van elektrische mobiliteit. Onder dit label worden o.a. elektrische fietsen, E-scooters, scootmobielen en elektrische en hybride auto's verkocht en onderhouden.

Vanaf januari 2013 zijn zij officieel onderdeel geworden van het universele werkplaatsconcept Vakgarage. Dit alles heeft geleid tot een een zeer uitgebreid pakket aan diensten op zowel Sales- als After Salesgebied waarbij “Mobiliteit” in zeer ruime zin centraal staat. Buiten de welbekende diensten zoals verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s van alle merken, reparatie en onderhoud moet u hierbij denken aan de verkoop en onderhoud van scootmobielen en elektrische scooters, het inbouwen van gasinstallaties en de levering van volledig elektrische auto’s.

Ondanks alle veranderingen vindt u het dorpse karakter van het bedrijf nog steeds terug in de persoonlijke benadering van hun klanten. Een praatje, een kopje koffie en Service staan hoog in het vaandel.

http://www.weertmagazine.com/dico/UserFiles/flipbook/2016_08/index.php#4


Graag stellen wij u voor aan ons totale team:


Caroline van Nieuwenhoven
Directie en Verkoop
Bart van Nieuwenhoven
Directie en Chef werkplaats
 Bert van Nieuwenhoven voormalig
Directeur/Eigenaar
 

 Robert Stultjens
Verkoop
Caroll Janssen
Administratie
Anita Tinnemans
Facilitair  
 Jan van der Zwaan
Werkplaats
 Jack Tinnemans
Receptionist/Parts manager
 

 Thimo Stultjens
Zaterdaghulp